Despre noi

S.C. GVM EXIM S.R.L. este o societate cu capital integral privat românesc care şi-a început activitatea în anul 1996 si are ca obiect principal de activitate „Alte activităţi de curăţenie (servicii pentru dezinsecţie, deratizare si dezinfecţie) – 8129.

  •  prestarea serviciilor de inchiriere a spatiilor comerciale, in imobilele proprietate situate in Oradea, Str.Meziadului, nr.3, str.Iuliu Maniu, nr.34, ap.2 si 7, str.Ady Endre, nr.45 si
  • prestarea serviciilor de café-bar in imobilul proprietate din Oradea, str.Ady Endre, nr.45, judetul Bihor,;

Prin implicarea proactiva a managementului in bunul demers al afacerii si prin mentinerea unor angajati interesati si productivi, toate activitatile intreprinse astazi de societate sunt profitabile.

Societatea GVM EXIM SRL, detine in patrimoniu imobile pe care le inchirieaza societatilor comerciale, pe baza de contract de inchiriere, conform CAEN 6820. Pe strada Meziadului nr.3, societatea detine un imobil compus: din 11 birouri la parter si 10 birouri la etaj I si care este ocupat in proportie de 100%. Alaturi de acest imobil, societatea mai detine un imobil pe str. Iuliu Maniu, nr.34, ap.2 si 7. Principalii clienti ai societati sunt atat societati romane, cat si societati straine

Privind activitatea de inchiriere societatea practica tarifuri medii pe piata pentru a ramane competitivi, tinand cont si de situatia actuala a birourilor oferite de catre alte societati si de oportunitatile oferite de Parcul Industrial Eurobusiness.

INTERNETUL ȘI TEHNOLOGIA – SURSA DE CREȘTERE A COMPETITIVITĂȚII ECONOMICE A S.C. GVM EXIM S.R.L.